Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search
logo_full

Beton schuren

Bij stofarm schuren zetten we diamantsegmenten in die met hoge snelheid over het vloeroppervlak bewegen. Hierdoor worden hobbels en ongelijkheden weggeslepen, zonder gebruik te maken van schuurbanen.. Het grootste voordeel van diamant schuren is dat je de vloer onmiddellijk na de behandeling kunt bewerken, omdat er vrijwel geen stof achterblijft. Dit wordt mogelijk gemaakt door de eigen afzuiging van onze machines, specifiek ontworpen voor stofarm diamant schuren en beton schuren.

Deze techniek is ideaal voor zowel nieuwe als bestaande minerale anhydrietvloeren en gevlinderde betonvloeren. Naast het egaliseren van betonvloeren, is diamant schuren uitermate geschikt voor het verwijderen van lijmresten en het herstellen van beschadigde vloeren. Hierdoor wordt de vloer snel voorbereid voor een nieuwe afwerklaag of coating in je bedrijfshal.

Om een optimale en stofvrije oplossing te garanderen, is het verstandig om professionals in te schakelen. Met uitgebreide expertise en geavanceerde apparatuur kunnen zij je bedrijfsvloer efficiënt en nauwkeurig schuren, met minimaal ongemak. Dankzij onze ervaring in betonvloer schuren en het verwijderen van lijmresten staan we paraat om je bedrijfsvloer nieuw leven in te blazen. Aarzel niet om vandaag nog contact op te nemen voor een op maat gemaakte, stofarme oplossing voor jouw bedrijfshal. Bereid je vloer voor op de toekomst.

Toepassingen beton schuren met diamant methode:

  • Te grof zijn afgewerkt;
  • Te hoge naden hebben;
  • Verbrand zijn;
  • Verontreinigd of verregend zijn.

Voordelen diamant schuren:

  • Geen straalbanen en beschadigingen;
  • Minimale overlast tijdens het werk;
  • Beton schuren zonder stof, dus geen schoonmaakkosten;
  • Betere planning mogelijk door het controleerbare proces.

Beton schuren met diamant methode

Diamant schuurmachines zijn speciaal ontworpen voor efficiënte en effectieve beton schuring. Deze machines zijn uitgerust met specifieke schuurunits die perfect zijn afgestemd op de omstandigheden waarin ze worden gebruikt. Bovendien zijn er mobiele afzuiginstallaties beschikbaar in verschillende capaciteiten, die zorgen voor een schone en veilige werkomgeving. Met een eigen stroomvoorziening kunnen deze machines en installaties vrijwel overal functioneren.

Een groot voordeel van diamant schuren is dat het een stofarme methode betreft, waardoor uw vloer direct na behandeling weer klaar is voor verdere werkzaamheden. Geen stof achterlaten betekent dat u snel weer verder kunt met uw activiteiten zonder onnodige onderbrekingen. Vertrouw op de kracht van diamant schuren voor een professionele behandeling van uw betonvloeren.

Ontdek hoe deze methode uw vloeren weer in topconditie kan brengen.

Meer informatie?