• Hambakenwetering 22, 5231 DC ‘s-Hertogenbosch

Projecten

Bekijk hieronder enkele door Nieuwenhuis afgeronde projecten.

Nieuwenhuis werd ingeschakeld voor het stofarm frezen van een bitumeuze slijtlaag.


Frezen dak Rotterdam

Nieuwenhuis werd ingeschakeld voor het stofarm frezen van een bitumeuze slijtlaag welke vervangen moest worden door een nieuwe waterdichte laag waar een gietasfalt vloer is aangebracht. Op het 2e deel, het lager gelegen deel, is vervolgens een Triflex vloeibare kunststof laag afgewerkt. Het werk is uitgevoerd door Ballast Nedam in Rotterdam.

De moeilijkheid bij dit werk was de snelheid en de beperkte belasting van het parkeerdek.

Nieuwenhuis straalt garage Amsterdam.


Garage Amsterdam

Nieuwenhuis werd gevraagd om in één dag een troffelvloer met een epoxyslijtlaag te verwijderen en nagestraald op te leveren.

Dit werk is op een zaterdag uitgevoerd en was moeilijk te plannen omdat het meerdere dagen droog moest blijven om de nieuwe vloerlagen aan te kunnen brengen.

Verwijderen starre coating op een flexibel membraam door Nieuwenhuis

IJsbaan in Noord Holland

Dit was een zeer uitdagend project. Hier is een starre coating op een flexibel membraam aangebracht, welke verwijderd moest worden en het membraam in tact moest blijven. Dit hebben wij mogelijk gemaakt om te stralen met een straalmethode welke uniek in Nederland is en geen straalbanen veroorzaakt.

Omdat dit systeem beter te doseren is, konden wij de juiste instelling realiseren om deze hard coating egaal van het membraam te verwijderen. Na onze behandeling is het membraam weer opnieuw gecoat.

Nieuwenhuis freest met een fijne rol en afzuiging de versleten slijtlaag van beton van een Jumbo supermarkt.

Jumbo

Hier freest Nieuwenhuis met een fijne rol en afzuiging de versleten slijtlaag van beton. Omdat het dak waarop wij moesten werken een maximaal draagvermogen had tot 2000 kg hebben wij de lichtste wegenbouwfrees ingezet welke er op de markt is.  Deze is terug te brengen naar 1400 kg.

Vervolgens heeft onze klant een nieuwe slijtlaag aangebracht.