Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search
logo_full

Over Nieuwenhuis

Nieuwenhuis.nl is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in allerhande vloerpreparatie, renovatie of vloerherstel werkzaamheden door middel van stofarm stralen, schaven, schuren en frezen. U kunt bij ons terecht voor het bewerken van harde en zachte vloeren binnen of buiten tot metalen Scheepsdekken. Ook op plaatsen met beperkte bodem draagkracht of ruimte, binnen, buiten en zelfs zonder ventilatie kan Nieuwenhuis.nl zijn werkzaamheden snel en vakkundig uitvoeren.

Start Nieuwenhuis

Jan Nieuwenhuis startte met het bedrijf in 1987 aan huis. In die tijd werd het verwijderen van ondervloeren alleen gedaan door middel van stralen. Zijn zoon Herbert hielp in de weekenden bij zijn vader in het bedrijf voordat hij in 2000 full time in dienst trad en op de werkvloer veel ervaring kon opdoen. Door omstandigheden werd Herbert Nieuwenhuis werd in 2003 formeel de nieuwe directeur van het bedrijf. De vooruitziende blik Herbert Nieuwenhuis zorgde voor meer verschillende manieren om vloerrenovaties uit te kunnen voeren naar de wensen van de klant.

Zo begon Nieuwenhuis.nl met stofarm schuren, schaven en frezen en was er voor iedere type vloer een juiste oplossing. Na slechte ervaringen met Amerikaanse “kant en klaar machines” werd er besloten om dit anders te doen. Met een hoop ervaring had Nieuwenhuis het idee hun apparatuur beter te kunnen ontwerpen. De eerste machines zelf verzonnen en gebouwd zagen het licht. Deze waren een stuk meer betrouwbaar en precies geschikt voor de uit te voeren werkzaamheden en om kosten te drukken om ze de diensten betaalbaar te houden.

In 2021 vierde Nieuwenhuis zijn 30e verjaardag en tot op de dag van vandaag passen de mensen van Nieuwenhuis in de eigen werkruimte aangekochte machines aan al dan niet met samenwerking de fabrikant.

Milieu en personeel

Bij Nieuwenhuis staat het milieu hoog in het vaandel Daarom gebruiken wij zoveel mogelijk milieu ontlastende materialen. Denk dan aan straalgrit wat door een centrifugale werking wordt hergebruikt en door eigen afzuiging opgevangen residu juist kan worden afgevoerd. Het gehele wagenpark voldoet aan de hoogste euro 6 norm voor dieselmotoren en de aggregaten die de elektrische machines van stroom voorzien zijn blauwe dieselmotoren. Blauwe diesel of HVO is een brandstof gemaakt van geheel uit hernieuwbare (plantaardige) grondstoffen. Deze ecologische diesel is CO2-neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar.

Het personeel van Nieuwenhuis is geheel VCA gecertificeerd. Door het lage personeelsverloop is zij bijzonder bekwaam en ervaren wat bijdraagt aan een snelle en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van alle werkzaamheden.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend advies!