Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search

Frezen

Met behulp van een freesmachine wordt frezen toegepast als een stofarme werkmethode, vooral bij taken zoals het frezen van vloeren, betonvloeren en bedrijfsvloeren. Frezen omvat het verwijderen van een dunne laag materiaal van een oppervlak met een roterende freesmachine. Dit gereedschap maakt draaiende en snijdende bewegingen om materiaal te verwijderen, waardoor het oppervlak wordt geëgaliseerd, gereinigd of voorbereid voor verdere verwerking.

Deze techniek is bij uitstek geschikt om onregelmatigheden, ruwe plekken, oude coatings of verontreinigingen van oppervlakken te elimineren. Het frezen van oppervlakken is van toepassing op verschillende materialen, zoals beton, asfalt, steen, hout en metaal. Het eindresultaat is een gladder en gelijkmatiger oppervlak dat gereed is voor verdere behandelingen, zoals schilderen, coaten, betegelen of gewoon om een meer uniforme uitstraling te verkrijgen. Deze methode kan effectief worden toegepast met oog op stofbeheersing, vooral bij het bewerken van vloeren, betonvloeren en bedrijfsvloeren.

Toepassing frezen als veelzijdige techniek

  • Ondergronden te grof zijn afgewerkt;
  • Te hoge naden hebben;
  • Verbrand zijn;
  • Verontreinigd of verregend zijn.

Frezen is een veelzijdige techniek

Geen straalbanen en beschadigingen;
Minimale overlast tijdens het werk;
Beton schuren met relatief weinig stof, dus minder schoonmaakkosten;
Betere planning mogelijk door het controleerbare proces.

Verschillende freestechnieken

We passen verschillende freestechnieken toe, gebaseerd op de voorkeuren van onze klanten. Bijvoorbeeld, trommelfrezen biedt de mogelijkheid om tot 10 millimeter materiaal in één bewerking te verwijderen, terwijl beitelfrezen ideaal is voor zwaarder freeswerk.

Specifiek voor betonfrezen hanteren we een bijzondere aanpak. Deze methode wordt ingezet voor diverse doeleinden, zoals het verwijderen van coatings, het voorbereiden van oppervlakken voor nieuwe afwerklagen en het egaliseren van hoogteverschillen tussen betonvlakken.

 

Oppervlakken frezen? Kies voor Nieuwenhuis

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van oppervlakte frezen?
Kies voor Nieuwenhuis.
Wij bieden meer dan 30 jaar ervaring in ondergrondvoorbereiding en kunnen u helpen bij uw projecten.
Onze klanten variëren van scheepswerven tot sloopbedrijven, dus we hebben ervaring met een breed scala aan projecten en klanten.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met frezen.

Meer informatie?