Frezen

Frezen worden gebruikt om diverse oppervlakken geschikt te maken voor verdere afwerking. Door middel van frezen kunnen materialen op maat worden gemaakt, oneffenheden worden verwijderd en oppervlakken worden voorbereid voor coating of lijm. Dit maakt het een veelgebruikt proces in de bouw en andere sectoren waar precisie en nauwkeurigheid belangrijk zijn.

Toepassingen frezen

Frezen is een veelzijdige techniek met tal van toepassingen. Het is bijvoorbeeld geschikt voor het verlagen van vloeren, het verwijderen van oude gietvloeren en egalisatieresten en als voorbereiding voor de aanleg van vloerverwarming.

Verschillende freestechnieken

Er zijn diverse freestechnieken die we inzetten, afhankelijk van de wensen van de klant.
Zo maakt trommelfrezen het mogelijk om tot10 millimeter in een arbeidsgang te verwijderen terwijl beitelfrezen geschikt is voor zwaarder freeswerk.
Betonfrezen is een speciale aanpak die wordt gebruikt voor het verwijderen van coatings, voorbereiden voor nieuwe afwerklagen of het wegnemen van hoogteverschillen tussen betonvlakken.

Oppervlakte frezen? Kies voor Nieuwenhuis

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van oppervlakte frezen?
Kies voor Nieuwenhuis.
Wij bieden meer dan 30 jaar ervaring in ondergrondvoorbereiding en kunnen u helpen bij uw projecten.
Onze klanten variëren van scheepswerven tot sloopbedrijven, dus we hebben ervaring met een breed scala aan projecten en klanten.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met frezen.

Meer informatie?