Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search
logo_full

Hogedruk (2500 BAR) reinigen

Met hogedruk, of in andere woorden 2500 BAR, reinigen, wordt reinigen door middel van waterstralen onder hoge druk bedoeld. 2500 BAR verwijst naar de druk van de waterstralen die deze methode effectief maken. De toepassingen van 2500 BAR reinigen zijn talrijk en variëren van het verwijderen van coatings tot het saneren van betonoppervlakken. Dankzij de combinatie van de druk en het water worden deze voorbewerkingen efficiënt en stofvrij uitgevoerd. Bovendien is hogedruk reinigen een milieuvriendelijke methode, omdat er geen gebruik gemaakt wordt van chemische producten.

Deze techniek kan ook een uitstekend alternatief zijn voor andere methoden, zoals het verwijderen van beton met specifieke druk en watertemperatuur eigenschappen en epoxyvloeren.

Door de druk van de waterstralen is deze methode ook bruikbaar voor het verwijderen van beton
tussen wapening en cement tussen stenen.

Nieuwenhuis is specialist in hogedruk reiniging en adviseert u graag over de beste oplossing voor uw specifieke project.

Voordelen van 2500 BAR reinigen:

  • Het gebeurt stofvrij;
  • Het aantal trillingen in de te saneren oppervlakte is zeer laag, waardoor in de constructie geen haarscheurtjes ontstaan en er geen contactgeluid is;
  • Reinigen en opruwen/saneren gebeuren in één keer;
  • Ook geschikt om beton tussen wapening te verwijderen.

Meer informatie over hogedruk reinigen?