Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search
logo_full

Beitel frezen van beton

Beitel frezen van beton is de meest geschikte techniek voor de zwaardere frees werkzaamheden. De machine is uitgerust met kleine beitels
die efficiënt de bovenste laag van beton kunnen verwijderen.

Beitel frezen: zo werkt het

Beitel frezen is naast trommel frezen een van de methoden die we gebruiken bij het frezen van beton. Dit type frezen maakt gebruik van beitels op de freeskop, in tegenstelling tot lamel en trommel frezen waarbij de lamellen van boven op de laag slaan. Dit maakt dat bij beitel frezen de hardheid van de laag minder van invloed is op het vermalen. Beitel frezen wordt vooral ingezet voor klussen waarbij veel materiaal verwijderd moet worden, zoals bij het weghalen van enkele centimeters betonvloer. De andere beton freestechnieken, zoals lamel en trommel frezen, worden voornamelijk gebruikt voor het opruwen van een vloer of het verwijderen van coatings beton en asfalt en oude lagen.

Toepassingen

Beitel frezen van beton is een veelzijdige techniek met diverse toepassingen:

  • Het is perfect voor zwaardere freesklussen;
  • Het biedt een snelle en efficiënte manier om lagen te verwijderen;
  • In een korte tijd enkele centimeters betonvloer verwijderen;
  • Het helpt bij het opheffen van hoogteverschillen tussen betonvlakken.

Onze beitel freesmachines

Bij Nieuwenhuis maken we gebruik van twee speciaal ontworpen beitel freesmachines: de Piranha en de Wirtgen. De Piranha is een zware frees, die zowel binnen als buiten kan worden ingezet met een maximale vloerbelasting tot 2500 kg. 
De Wirtgen is onze meest zware machine met een maximale vloerbelasting tot 4000 kg.

De Wirtgen machines zijn elektrisch, compact en inzetbaar op veel verschillende plekken. Daarnaast hebben we een Rotorunner Diesel machine die aangedreven is met roetfilter en op bijna iedere verdieping kan worden ingezet. 

Beitel frezen van beton? Kies voor Nieuwenhuis

Bent u op zoek naar professionele beitel freesdiensten voor uw oppervlaktes? Kies voor Nieuwenhuis.  Wij beschikken over jarenlange ervaring in dit vakgebied en werken voor diverse klanten, van vloerbedrijven tot scheepswerven en van overheden tot projectstoffeerders. Wij denken graag met u mee om de beste oplossing te bieden voor uw specifieke project. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over beitel frezen van beton.

Meer informatie?