Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search

Vloeren stripper

De Blastrac BS 110 en Wolff Turbo Stripper vloerenstrippers die te huur zijn bij Nieuwenhuis bieden krachtige, zelfrijdende machines, ideaal voor middelgrote renovatiewerkzaamheden binnen en buiten. door de snelheidsregelaar kunt u beide machines optimaal controleren en zijn beide eenvoudig te transporten op en buiten de bouwplaats. 

De vloerenstripper is opmerkelijk stil, gebruiksvriendelijk. Met een breed scala aan messen en een beitel op de blastrac machines kunt u gemakkelijk verschillende vloerbedekkingen verwijderen, zoals linoleum, vinyl, tapijt, kleefmiddelen en lijm.

Onze vloerenstripper biedt een perfecte oplossing voor efficiënte en effectieve verwijdering van diverse vloerbedekkingen, waardoor uw renovatieproject soepel verloopt.

Verhuur Machines Nieuwenhuis vloerenstripper
Verhuur Machines Nieuwenhuis Vloerenstripper achterzijde
Verhuur Machines Nieuwenhuis Vloerenstripper
Verhuur Machines Nieuwenhuis Vloerenstripper

Welk type werkzaamheden?

  • Verwijderen linoleum.
  • Verwijderen vinyl. 
  • Verwijderen tapijt. 
  • Verwijderen kleefmiddelen.
  • Verwijderen lijm.

Technische specificaties.

  • vermogen 15kW.
  • Voltage 220V.
  • Gewicht 170 kg.
  • Maaibreedte 50 cm.
  • Geluidsgegevens 75dB(a)

Huur een machine met afzuiging.

Verhuurmachines Nieuwenhuis

Als je als een professional met de machines van Nieuwenhuis je vloer gaat aanpakken, moet je ook denken aan het afzuigen van stof. Nieuwenhuis beschikt over alle benodigde apparatuur om altijd de juiste oplossing te bieden. Wij hebben afzuigapparatuur in alle soorten en maten. Onze machines zorgen ervoor dat je werkplek stofvrij blijft, wat essentieel is voor een veilige en schone werkomgeving. Bij Nieuwenhuis begrijpen we hoe belangrijk het is om efficiënt en effectief te werken, daarom bieden we hoogwaardige afzuigsystemen die perfect aansluiten bij onze andere machines. Of je nu een kleine ruimte of een groot oppervlak moet behandelen, wij hebben de juiste apparatuur om je te ondersteunen. Kies voor Nieuwenhuis en profiteer van onze uitgebreide expertise en geavanceerde technologie. Wij helpen je graag bij het realiseren van je project met de beste resultaten.

We bekijken samen we of we de juiste machine beschikbaar hebben voor het werk.

Bij Nieuwenhuis Stofvrijstralen bent u aan het juiste adres voor verschillende vloerbewerkingen. Of het nu gaat om het schuren van de vloer om deze op te ruwen of een toplaag te verwijderen, wij hebben de juiste oplossing. We kunnen ook de vloer frezen om de beton- of zandcementdekvloer te verlagen of tapijt en andere vloerbedekking strippen. Of u het werk zelf wilt uitvoeren of het door ons wilt laten doen, wij bieden de juiste apparatuur en expertise. Vertrouw op Nieuwenhuis Stofvrijstralen voor al uw vloerbewerkingen

Meer informatie betreffende machine verhuur??

Benieuwd naar wat wij allemaal kunnen doen??