Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search
logo_full

Verhuur Machines

Huur een machine als professional.

Ben jij een professional en mis je een machine of heb je die niet in je bezit? Dan kunnen wij je bij Nieuwenhuis mogelijk helpen als betonboorder, betonspecialist of vloerenlegger. Zelfs als professionele betonbewerker ben je bij Nieuwenhuis aan het juiste adres.

Heb je voor je werk een frees nodig? Vraag ons om een machine of laat ons het werk voor je uitvoeren. Zo kun jij je richten op jouw specialisme. Bij Nieuwenhuis hebben we de expertise en de apparatuur om je te ondersteunen in je projecten. Onze machines en diensten zorgen ervoor dat je altijd de beste resultaten behaalt. Of het nu gaat om frezen, schuren, of andere betonbewerkingstaken, wij staan voor je klaar met hoogwaardige oplossingen die je werk makkelijker maken.

Verhuurmachines Nieuwenhuis

Machines 220 V

Machines krachtstroom

Stofzuigers

Benodigdheden

Welk type werkzaamheden?

  • Geef aan om welke werkzaamheden het gaat.
  • Om wat voor soort vloer gaat het.
  • Hoe groot is de vloer.
  • Is er 220 volt of krachtstroom aanwezig.
  • Wanneer zou het werk moeten worden uitgevoerd.

Welke machines hebben wij voor uw weerkzaamheden?

  • Machines om te schuren.
  • Machines om te flexen.
  • Machines om te frezen.

Huur een machine met afzuiging.

Verhuurmachines Nieuwenhuis

Als je als een professional met de machines van Nieuwenhuis je vloer gaat aanpakken, moet je ook denken aan het afzuigen van stof. Nieuwenhuis beschikt over alle benodigde apparatuur om altijd de juiste oplossing te bieden. Wij hebben afzuigapparatuur in alle soorten en maten. Onze machines zorgen ervoor dat je werkplek stofvrij blijft, wat essentieel is voor een veilige en schone werkomgeving. Bij Nieuwenhuis begrijpen we hoe belangrijk het is om efficiënt en effectief te werken, daarom bieden we hoogwaardige afzuigsystemen die perfect aansluiten bij onze andere machines. Of je nu een kleine ruimte of een groot oppervlak moet behandelen, wij hebben de juiste apparatuur om je te ondersteunen. Kies voor Nieuwenhuis en profiteer van onze uitgebreide expertise en geavanceerde technologie. Wij helpen je graag bij het realiseren van je project met de beste resultaten.

We bekijken samen we of we de juiste machine beschikbaar hebben voor het werk.

Bij Nieuwenhuis Stofvrijstralen bent u aan het juiste adres voor verschillende vloerbewerkingen. Of het nu gaat om het schuren van de vloer om deze op te ruwen of een toplaag te verwijderen, wij hebben de juiste oplossing. We kunnen ook de vloer frezen om de beton- of zandcementdekvloer te verlagen of tapijt en andere vloerbedekking strippen. Of u het werk zelf wilt uitvoeren of het door ons wilt laten doen, wij bieden de juiste apparatuur en expertise. Vertrouw op Nieuwenhuis Stofvrijstralen voor al uw vloerbewerkingen

Meer informatie betreffende machine verhuur??

Benieuwd naar wat wij allemaal kunnen doen??