Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search
logo_full

Vacuüm stralen

Bent u op zoek naar een efficiënte, milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen of voorbereiden van oppervlakken? Vacuüm stralen biedt een revolutionaire aanpak voor uw stralingswerkzaamheden. Deze techniek, die speciaal is ontwikkeld voor moeilijk bereikbare plekken, combineert hoge efficiëntie met aanzienlijke voordelen voor zowel het milieu als de gezondheid van onze medewerkers.

Hoe Werkt Vacuüm Stralen?

Vacuümstralen is een handmatige techniek waarbij de straalmiddelen direct door de machine worden afgezogen tijdens het straalproces. Deze directe afzuiging zorgt voor een schonere werkomgeving en een betere afwerking van het behandelde oppervlak, terwijl het ook de gezondheidsrisico’s voor onze medewerkers aanzienlijk vermindert. Kiezen voor vacuüm stralen bij Nieuwenhuis betekent kiezen voor een proces dat het welzijn van mensen en het behoud van onze planeet vooropstelt.

Onze vacuüm straaltechniek staat garant voor een stofvrije, milieuvriendelijke en veilige methode voor het reinigen en voorbereiden van uw oppervlakken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe vacuüm stralen uw project kan transformeren en bijdragen aan een schonere, veiligere werkomgeving

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu hier uw offerte aan!

Vacuüm stralen: zo werkt het

Vacuümstralen is een efficiënte techniek die handmatig wordt toegepast op moeilijk bereikbare plekken.
Bij Nieuwenhuis maken we gebruik van deze techniek, waarbij de straalmiddelen direct worden afgezogen door de machine. Dit zorgt voor een schonere werkomgeving, betere afwerking en vermindert de gezondheidsrisico’s voor onze medewerkers.

Kiest u voor vacuüm stralen, dan kiest u voor een efficiënte, milieuvriendelijke en stofvrije oplossing voor uw stralingswerkzaamheden.

Toepassingen vacuüm stralen

Vacuüm stralen is bijvoorbeeld geschikt voor het verwijderen van oude verflagen, coatings, vuil en roest. Het is ook inzetbaar voor het verbeteren van de anti-slip laag op voetpaden en kan gebruikt worden voor esthetische effecten op wegen en snelwegen.
Het word ook veel toegepast op trappen, wanden, goten en zelfs kunstwerken die door weersomstandigheden zijn aangetast.

Door de directe afzuiging van stof en vervuiling, is vacuüm stralen ook geschikt voor gebieden waar hygiëne en stofarme werkomgevingen een vereiste zijn. Deze techniek is geschikt voor kleine oppervlakten die lastig zijn te bereiken of zich op grote hoogten bevinden. 

Voordelen vacuüm stralen

Wist u dat vacuüm stralen vele voordelen heeft? We zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

  • Milieuvriendelijke straaloplossing
  • Stofvrij stralen: het straalmiddel en de stof worden direct afgezogen
  • Geschikt voor meerdere toepassingen (opruwen en reinigen)
  • Scheiding van straalmiddel en residu voor hergebruik van het straalmiddel
  • Schonere lucht door microfilters in de afzuigunits
  • Geen tijdverlies door opruimwerkzaamheden
  • Geen extra schoonmaakkosten
  • Direct aanbrengen van de afwerklaag mogelijk (zelfs tijdens het stralen!)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vacuüm stralen voor uw projecten?

Bij Nieuwenhuis werken we al meer dan 30 jaar als specialist op het gebied van de voorbereiding van vloeren en oppervlakten en zijn we experts in vacuüm stralen.
Onze techniek is stofvrij en milieuvriendelijk en we werken aan projecten in diverse sectoren. Of het nu gaat om vloeren, bruggen, dekken of gevels, wij hebben de juiste oplossing voor uw ondergrondvoorbereiding.
Neem contact met ons op voor meer informatie over vacuüm stralen en de voordelen die deze techniek met zich meebrengt voor uw projecten.

Meer informatie?