Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search
logo_full

Strippen

Vloeren strippen, zoals we dat bij Nieuwenhuis doen, omvat het volledig verwijderen van diverse vloerbedekkingen en materialen van een vloeroppervlak. Dit proces omvat onder andere vloertegels verwijderen, linoleum verwijderen, marmoleum verwijderen, tapijttegels verwijderen, tapijt verwijderen, parket verwijderen en zelfs het verwijderen van vloeistofdichte, waterdichte en zuurbestendige PVC tegels. Het doel van dit proces is om de vloer klaar te maken voor nieuwe afwerkingen of om beschadigde vloeren te herstellen.

Het strippen van vloeren is vaak een arbeidsintensieve taak, afhankelijk van het specifieke type vloermateriaal dat verwijderd moet worden. Bij Nieuwenhuis maken we gebruik van verschillende technieken en hulpmiddelen, zoals strippers of ride-on-strippers, om deze taak efficiënt uit te voeren. Voor vloeistofdichte, waterdichte en zuurbestendige PVC tegels, die na verloop van tijd een hechting met de ondergrond ontwikkelen, hebben we bij Nieuwenhuis zelfs roterende sloopschijven tot onze beschikking.

Het uiteindelijke doel van het vloeren strippen is om een schone en kale basis te creëren waarop nieuwe vloerbedekkingen of afwerklagen met succes kunnen worden aangebracht. Of het nu gaat om het voorbereiden van de vloer voor een frisse afwerking, het herstellen van beschadigde vloeren of simpelweg het veranderen van het type vloerbedekking, vloeren strippen is een essentiële stap om een solide basis voor verdere afwerkingen te garanderen.

Strippen passen wij toe bij het verwijderen van asbestvrije vloerbedekkingen.

  • Tapijt en tapijttegels verwijderen;
  • Marmoleum en linoleum verwijderen;
  • Vinyl en PVC bedekkingen verwijderen;
  • Colivinyltegels verwijderen;
  • Computervloeren verwijderen;
  • Parket verwijderen.

Vanaf betonnen en steenachtige vloeren.

Vloerbedekking  verwijderen vanaf betonnen en steenachtige vloeren doen wij ook. In de eerste twee gevallen wordt meestal machinaal gestript, waarbij machines worden gebruikt met een bewegend- of een trillingsvrij mes.

Met een trillingsvrij mes worden voornamelijk harde vloerbedekkingen verwijderd en is de geluidsoverlast minimaal. Dit is vaak een eis in ziekenhuizen en verzorgingshuizen.

Professioneel de vloeren strippen voor een goed resultaat

Elk project wordt afgerond met een grondige reiniging, zodat alles netjes en opgeruimd wordt opgeleverd. Als het nodig is, verzorgen we ook het nauwkeurig schoonmaken van randen bij tussenwanden. De wijze van afvoer van restmaterialen wordt in samenspraak bepaald. Het is belangrijk op te merken dat het afval dat ontstaat na het verwijderen van een vloer formeel eigendom blijft van de opdrachtgever.

Meer informatie over strippen?