Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search

Stofzuigers

Ben jij een professional en op zoek naar machines die uitgerust zijn met een eigen afzuiging om overlast door stof en vuil tot een minimum te beperken? Dan ben je bij Nieuwenhuis aan het juiste adres. Wij bieden diverse machines met afzuigingen die aan alle gestelde voorwaarden voldoen. Of je nu in een ziekenhuis, supermarkt of een andere stofgevoelige omgeving werkt, onze machines met afzuiging zijn perfect voor de klus.

Bij Nieuwenhuis hebben we een breed assortiment aan apparatuur, waaronder vloerenstrippers, schuurmachines en freesmachines, die allemaal met de juiste afzuiging beschikbaar zijn. Zo zorg je ervoor dat jouw werkplek schoon blijft en dat de overlast voor de omgeving minimaal is. Huur je machines bij Nieuwenhuis en profiteer van onze expertise en hoogwaardige apparatuur voor de beste resultaten.

Stofzuiger voor de zwaardere machines.

De Pullman-Ermator T7500 is een krachtige industriële stofzuiger, ideaal voor zware stofafzuigingstaken. Deze machine is ontworpen voor het afzuigen van grote hoeveelheden fijnstof en biedt een hoge zuigkracht met een duurzame motor. De T7500 is uitgerust met een efficiënt HEPA-filtersysteem, wat zorgt voor een schone en veilige werkomgeving. Dankzij de robuuste constructie en eenvoudige bediening is de T7500 perfect voor bouwplaatsen, werkplaatsen en industriële omgevingen.

Bij Nieuwenhuis kunt u de Pullman-Ermator T7500 huren voor uw zwaarste schoonmaaktaken, zodat u altijd verzekerd bent van een stofvrije omgeving en optimale prestaties.

Verhuur Machines Nieuwenhuis
Verhuur Machines Nieuwenhuis
Verhuur Machines Nieuwenhuis
Verhuur Machines Nieuwenhuis

Welk type werkzaamheden?

 • Grof en fijn stof afzuiging
 • Bij zwaardere machines op krachtstroom

Technische specificaties:

 • Vermogen 5.5 kW.
 • Spanning 400 V 16 A
 • Gewicht 210 kg
 • Jet Pulse filterreinigingssysteem 
 • 2x HEPA-13 filters
 • Stofopvang Longopac
 • Afmeting  1090x760x1780 mm
 • Geluidsniveau 74 dB (A)

Stofzuiger voor de lichtere 220 V machines.

De Ronda 1800 is een krachtige industriële stofzuiger, ideaal voor zware toepassingen. Deze robuuste machine is ontworpen om grote hoeveelheden stof en vuil efficiënt te verwijderen, wat zorgt voor een schone en veilige werkomgeving. Met een hoge zuigkracht en een groot stofopvangvermogen is de Ronda 1800 perfect voor bouwplaatsen, werkplaatsen en industriële omgevingen. De machine is eenvoudig te bedienen en te onderhouden, en dankzij de ingebouwde filtersysteem zorgt het voor een effectieve stofafscheiding.

Bij Nieuwenhuis kunt u de Ronda 1800 huren voor al uw schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, zodat u altijd optimaal kunt presteren.

Verhuur Machines Nieuwenhuis
Verhuur Machines Nieuwenhuis
Verhuur Machines Nieuwenhuis

We bekijken samen we of we de juiste machine beschikbaar hebben voor het werk.

Welk type werkzaamheden?

Technische specificaties:

 • Geschikt voor 220 v aangedreven machines
 • Opzuigen van droog en nat materiaal
 • Vermogen 1.45 kW
 • Spanning 220 V
 • Gewicht 33 kg
 • Afmetingen 550 x 550 x 130 mm
 • HEPA filter
 • Stofopvang Longopac

Huur een machine met afzuiging.

Verhuurmachines Nieuwenhuis

Als je als een professional met de machines van Nieuwenhuis je vloer gaat aanpakken, moet je ook denken aan het afzuigen van stof. Nieuwenhuis beschikt over alle benodigde apparatuur om altijd de juiste oplossing te bieden. Wij hebben afzuigapparatuur in alle soorten en maten. Onze machines zorgen ervoor dat je werkplek stofvrij blijft, wat essentieel is voor een veilige en schone werkomgeving. Bij Nieuwenhuis begrijpen we hoe belangrijk het is om efficiënt en effectief te werken, daarom bieden we hoogwaardige afzuigsystemen die perfect aansluiten bij onze andere machines. Of je nu een kleine ruimte of een groot oppervlak moet behandelen, wij hebben de juiste apparatuur om je te ondersteunen. Kies voor Nieuwenhuis en profiteer van onze uitgebreide expertise en geavanceerde technologie. Wij helpen je graag bij het realiseren van je project met de beste resultaten.

We bekijken samen we of we de juiste machine beschikbaar hebben voor het werk.

Bij Nieuwenhuis Stofvrijstralen bent u aan het juiste adres voor verschillende vloerbewerkingen. Of het nu gaat om het schuren van de vloer om deze op te ruwen of een toplaag te verwijderen, wij hebben de juiste oplossing. We kunnen ook de vloer frezen om de beton- of zandcementdekvloer te verlagen of tapijt en andere vloerbedekking strippen. Of u het werk zelf wilt uitvoeren of het door ons wilt laten doen, wij bieden de juiste apparatuur en expertise. Vertrouw op Nieuwenhuis Stofvrijstralen voor al uw vloerbewerkingen

Meer informatie betreffende machine verhuur??

Benieuwd naar wat wij allemaal kunnen doen??