Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Over Nieuwenhuis
Search

Hambakenwetering 22, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Search

Flexen / Slijptol / Haakse slijpmachine

Nieuwenhuis verhuurt ook de slijptol, ook wel bekend als de flex in vakkringen. Heb je grote klussen en te weinig flexen? Dan moet je natuurlijk bij Nieuwenhuis zijn.

Wij bieden verschillende topapparaten aan, zowel met als zonder aansluiting voor een afzuigsysteem. Onze slijptollen zijn perfect voor diverse toepassingen, van het slijpen en snijden van metalen tot het verwijderen van roest en het bewerken van beton.

Dankzij ons brede assortiment kun je altijd de juiste slijptol vinden voor jouw specifieke behoeften. Of je nu een zware klus hebt of gewoon extra apparatuur nodig hebt om je werk efficiënter te maken, Nieuwenhuis heeft de oplossing. Huur onze hoogwaardige slijptollen en ervaar de kracht en betrouwbaarheid van professioneel gereedschap voor al je projecten. Bij Nieuwenhuis vind je altijd de beste apparatuur om je werk tot een succes te maken.

Verhuur Machines Nieuwenhuis hand flex
Verhuur Machines Nieuwenhuis Keyang 750W slijptol
Verhuur Machines Nieuwenhuis Keyang Verhuur Machines Nieuwenhuis Keyang 750W
Verhuur Machines Nieuwenhuis Keyang Dp7000v slijptol
Verhuur Machines Nieuwenhuis Keyang Dp7000v

Toepassingen:

  • Alle vloeren
  • Handmatig verwijderen verschillende soorten lagen.
  • Polijsten
  • Schuren

Technische specificaties:

  • Spanning 220 V
  • Vermogen 1200 W tot 2400 W
  • Gewicht 2, 5kg tot 5,9 kg
  • Diameter 180 / 230 mm
  • Toerental 800-2400 / 800 – 6500 rpm

Huur een machine met afzuiging.

Verhuurmachines Nieuwenhuis

Als je als een professional met de machines van Nieuwenhuis je vloer gaat aanpakken, moet je ook denken aan het afzuigen van stof. Nieuwenhuis beschikt over alle benodigde apparatuur om altijd de juiste oplossing te bieden. Wij hebben afzuigapparatuur in alle soorten en maten. Onze machines zorgen ervoor dat je werkplek stofvrij blijft, wat essentieel is voor een veilige en schone werkomgeving. Bij Nieuwenhuis begrijpen we hoe belangrijk het is om efficiënt en effectief te werken, daarom bieden we hoogwaardige afzuigsystemen die perfect aansluiten bij onze andere machines. Of je nu een kleine ruimte of een groot oppervlak moet behandelen, wij hebben de juiste apparatuur om je te ondersteunen. Kies voor Nieuwenhuis en profiteer van onze uitgebreide expertise en geavanceerde technologie. Wij helpen je graag bij het realiseren van je project met de beste resultaten.

We bekijken samen we of we de juiste machine beschikbaar hebben voor het werk.

Bij Nieuwenhuis Stofvrijstralen bent u aan het juiste adres voor verschillende vloerbewerkingen. Of het nu gaat om het schuren van de vloer om deze op te ruwen of een toplaag te verwijderen, wij hebben de juiste oplossing. We kunnen ook de vloer frezen om de beton- of zandcementdekvloer te verlagen of tapijt en andere vloerbedekking strippen. Of u het werk zelf wilt uitvoeren of het door ons wilt laten doen, wij bieden de juiste apparatuur en expertise. Vertrouw op Nieuwenhuis Stofvrijstralen voor al uw vloerbewerkingen

Meer informatie betreffende machine verhuur??

Benieuwd naar wat wij allemaal kunnen doen??