• Hambakenwetering 22, 5231 DC ‘s-Hertogenbosch

Bent u onze strategische groeipartner voor België?

Lees dan hieronder verder naar wat wij zoeken in een partner en neem contact op voor een eerste kennismaking.

Kunt u niet wachten op een eerste kennismaking en wilt u direct onze dienstverlening ervaren, vraag dan hieronder een offerte aan:

Partner in België gezocht voor specialist in renovatie,
preparatie en egalisatie van ondergronden

Wij hebben de keuze gemaakt om Vlaanderen als strategische markt te beschouwen en actief op zoek te gaan naar een partner waarmee wij kunnen groeien.

Nieuwenhuis Groep heeft twee labels waaronder haar diensten worden aangeboden: Nieuwenhuis.nl en Egalizer. Nieuwenhuis richt zich op het machinaal (voor)behandel van diverse ondergronden (dit kan zijn opruwen/schoonmaken/verwijderen (slijt)lagen etc.) en Egalizer op het egaliseren en preparen van ondergronden.

Door de specialistische kennis, vakbekwame medewerkers en state-of-the-art machines kan Nieuwenhuis Groep de meest uiteenlopende opdrachten aan. De medewerkers zijn zoveel mogelijk is vaste dienst en de machines zijn er in grote aantallen en zoveel als mogelijk in eigendom.

Nieuwenhuis Groep werkt voor aannemers, bouwbedrijven, vloerenbedrijven, projectontwikkelaars, gemeentes/overheden en overige bedrijven zoals schilders betonreparatie en sloopbedrijven. Specialistische opdrachten zoals vloeren in retail, clean rooms, kunstwerken, bruggen en kantoren.

Met onze beide bedrijven, https://nieuwenhuis.nl/ en https://egalizer.nl/  werken wij dagelijks in België. Om een beter beeld te krijgen wat wij doen hebben wij op beide websites een aantal video’s geplaatst: https://nieuwenhuis.nl/video/ en https://egalizer.nl/video/

Bent u onze groeipartner, dan komen wij graag met u in contact:

Marcus van Beyma
marcus@bureauvanbeyma.nl
+31610587068